ClubJoy Convention 7 maart 2020

Banner Clubjoy Knowledge Convention 7 maart 2020 850

 

Beste collega,

Het nieuwe decennium geeft ons veel inspiratie! Ben jij klaar om samen met ons de toekomst te omarmen? Met plezier nodigen wij je via deze weg uit om met het gehele team deel te nemen aan de ClubJoy Knowledge Convention op zaterdag 7 maart. De locatie is Black and White Sportclub te Breda.

Lezingen, knowledge = power

Met deze wetenschap bieden wij je een programma die de naam Knowledge Convention eer aan doet. Samen met onze nieuwe opleidingspartner Start2Move hebben wij naast het reguliere programma, ook een uitgebreid lezingen programma (zie onderaan deze webpagina) opgesteld die jouw teamleden kunnen volgen. Kennis, gecombineerd met lesgeefinspiratie maken deze dag voor iedereen zeer waardevol! Geen lesgever, maar wel interesse in het programma? Ook dan ben je welkom!

trainer 270 2

Masterclasses met workshops

Tijdens de masterclasses wordt er gewerkt in kleinere groepen, waardoor er meer individuele aandacht is voor de deelnemers. De masterclasses worden voorafgegaan door korte workshops die verdieping bieden op de specifieke programma editie, de technieken en het kwartaalthema.

Clinic & kwartaalthema

Tevens bieden we verdieping aan rondom het kwartaalthema "snelheid". Onze eigen mastertrainer – Mindy Thoolen – is een wandelende bibliotheek als het gaat over de diverse trainingsvormen. Deze kennis deelt zij graag met jou tijdens een interactieve clinic over snelheid. Onze tip: laat de lesgevers instromen op deze clinic omdat de geboden kennis per definitie meerwaarde geeft aan de presentatie van de nieuwe releases.

Investering

Voor een bijdrage van € 29,95 (exclusief BTW en per persoon) word je als instructor maximaal bijgespijkerd. Daarbij kun je tijdens de dag ook nog genieten van een heerlijke lunch. Wacht niet te lang met inschrijven. Een vroege aanmelding biedt meer garantie op jouw gewenste lesdeelname. Maak er een TEAMdag van! Samen voor Succes! 

Trainers

Onze trainers staan iedere instructor graag en met veel plezier te woord. Ga na de work-out dan ook naar de trainer toe en stel vragen. Wij zijn er om jullie team te laten groeien en om te luisteren naar jullie vragen of opmerkingen!

lunch web2

Kwartaalpakket

Het kwartaalpakket (met de muziek-cd en de lanceringsposters) ontvang je in de week van 24 februari 2020 op jouw sportclub. Op het evenement zelf wordt niets uitgereikt. De choreografie wordt tevens in de week van 24 februari beschikbaar gesteld. Vanaf deze datum kun je de choreografie met jouw eigen inlogcode downloaden via de member area van deze website.

Locatie

Black and White Sportsclub, Takkebijsters 2, Breda.

Lunch is inbegrepen

Deelnemers aan het event ontvangen een goed verzorgde én vooral healthy lunch, die wordt verzorgd door dé vegan hotspot van Breda: Black & White KAFE. Deze lunch wordt geserveerd tussen 13:45 en 14:30 uur door Black & White KAFE, gevestigd aan de achterzijde van de sportclub. Heel lekker en erg trendy!

 

  button inschrijven convention

programma 850 594

inschrijfprocedure ClubjoyConvention 2020 850 NL

 

  button inschrijven convention

 

 

 Lezingen ClubjoyConvention 2020 2

 

  button inschrijven convention