Meest gestelde vragen

1) Hoe lang bestaat ClubJoy al?
ClubJoy bestaat sinds 2002.

2) Hoeveel clubs zijn er bij ClubJoy aangesloten?
Momenteel maken ruim 500 clubs in Nederland, België en Duitsland gebruik van één of meer van onze lesprogramma’s.

3) Wat is de kracht van ClubJoy?
ClubJoy haalt zijn kracht uit drie elementen, te weten: 1) wij kunnen feedback vanuit de markt direct verwerken, 2) wij met choreograferen inspelen op actuele ontwikkelingen in de nationale fitnessbranche en 3) wij maken het voor sportcentra mogelijk het groepslessegment rendabel te houden / te maken.

4) Hoe kan ik ClubJoy Member worden?
Alle clubs die één of meerdere licenties bij ons afnemen zijn automatisch ook ClubJoy Member. Zij kunnen dan ook gebruik maken van de ‘memberarea’ op onze website.

5) Waar kan ik de licentietarieven voor de ClubJoy programma’s vinden?
Aangezien onze website veelal bezocht wordt door instructors en sporters, plaatsen wij onze licentietarieven niet op onze website. Wenst u informatie over onze licentietarieven? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat. Klik voor onze contactgegevens op deze link.

6) Hoe word ik ClubJoy instructor?
U kunt ClubJoy instructor worden door te slagen voor ons ‘live’ examen. Voorafgaand aan het examen doet u onze reguliere vijfdaagse opleiding of onze incompany opleiding. Voor meer informatie over onze opleidingen, klikt u op deze link.

7) Hoe kan ik een licentie voor een ClubJoy programma afsluiten?
Het afsluiten van één of meerdere licenties wordt altijd verzorgd via één van onze accountmanagers. Neem hiervoor gerust contact op met ons secretariaat. Klik voor onze contactgegevens op deze link.

8) Levert ClubJoy ook promotiemateriaal voor sportcentra?
Als promotiemateriaal levert ClubJoy: promotievideo’s voor tv of website, banners, posters, drieluikfolders, free class tickets en een uitgebreide selectie aan digitaal fotomateriaal.
Bent u klant bij ons en wenst u promotiemateriaal te bestellen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat. Klik voor onze contactgegevens op deze link.

9) Kan ik feedback geven op de nieuwste lesuitgaven van de ClubJoy programma’s?

Wij stellen het altijd zeer op prijs wanneer ervaren instructors ons van feedback voorzien. Via de ‘memberarea’ (alléén toegankelijk voor licentiehouders) kan men het ‘waarderingsformulier’ downloaden, invullen en naar ons opsturen.

10) Kan ik een muzieksuggestie doen voor een ClubJoy programma?
Iedere ClubJoy instructor kan via onze website een muzieksuggestie doen. De kans dat de wenselijke track ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden is niet heel groot, daar wij gebonden zijn aan strikte afspraken omtrent muziekgebruik. Klik hiervoor op deze link.

11) In welke landen is ClubJoy momenteel actief?

Momenteel is ClubJoy naast Nederland en België ook actief in Duitsland en Rusland. ClubJoy heeft concrete exportplannen voor uitbreiding naar andere Europese landen.

12) Wat onderneemt ClubJoy met betrekking tot professionalisering?
ClubJoy ontwikkelt voortdurend zijn competenties. Een aantal competenties die continu onze focus hebben: (bij)scholing en coaching van onze teamleden, marktconforme muziekkeuze, marktconforme choreografieën, professioneel promotiemateriaal, professionele instructor opleidingen en persoonlijk contact met de ClubJoy members.

13) Waaruit bestaat een ClubJoy kwartaalpakket?
Het ClubJoy kwartaalpakket bestaat uit één muziekcd voor de nieuwe lesuitgave, twee lanceringsposters en de choreografie in tekst (te downloaden voor sportcentra die onze licenties afnemen). Daarnaast is er voor de instructor een download beschikbaar gesteld in de memberarea, waar het leermateriaal voor de lesuitgaven gedownload kan worden.

14) Wat is de toegevoegde waarde van deelname aan een kwartaaldag / conventie?
Deelnemen aan een kwartaaldag / conventie levert een instructor twee voordelen op. Allereerst de beleving (en tevens enthousiasmering) van de live workout met andere instructors. Daarnaast verzorgen wij op deze dagen de workshops en de lezingen, welke iedere instructor meer verdieping biedt op het gebied van lesgeven.

15) Moet ons sportcentrum afdragen aan BUMA / STEMRA voor de muziek van de ClubJoy workouts?
Het antwoord is: JA. ClubJoy betaalt voor de muziekrechten op de muziekcd’s die worden aangewend als lesmateriaal voor de workouts. Dit maakt ons geen eigenaar van de muziek.

BUMA / STEMRA stelt: openbare gelegenheden moeten betalen voor het ten gehore brengen van muziek. In het bepalen van het bedrag wordt er rekening gehouden met de m2 (vierkante meters).
De muziek kan zijn: van de radio, van een eigen muziekcd, via de TV, van onze muziekcd, een optreden van een bekende artiest, enz.

Wij kunnen / mogen niks aan de officiële regels veranderen. Het is daarom onmogelijk en niet toegestaan om de betaling aan BUMA / STEMRA, voor openbare gelegenheden, te ondervangen. Voor meer informatie kunt u terecht bij www.bumastemra.nl