Waarom ClubJoy

Share the fun!
ClubJoy is er voor jou! Reeds 15 jaar produceren wij gestandaardiseerde groepslesprogramma's van hoge kwaliteit, ondersteund door perfect afgestemde muziek. Ieder kwartaal worden de programma’s en de muziek compleet vernieuwd. 

 

Waarom is ClubJoy goed voor jouw carrière?

  • Complete opleidingen in korte tijd tegen een scherp tarief.

  • Meerdere disciplines verhogen jouw marktwaarde.

  • Clubjoy helpt jou met het behouden en winnen van klanten.

  • Je kunt overal in Nederland werken.

  • Je kunt makkelijk een les overnemen van een collega.

 

De top 5 Benefits van ClubJoy voor jou:

1.  Altijd up to date workouts en muziek.
2.  Keuze uit 10 inspirerende programma’s.
3.  Gratis deelname aan de ClubJoy Kwartaaldagen.
4.  10% korting op deelname aan de Solid Sound Convention.
5.  Extra voordeel door inkoopkortingen en acties via onze partners.

Wil je meer weten over ClubJoy en onze lesprogramma's? Mail ons dan via: info@clubjoy.nl of bel ons op: 010-7420107 (ma t/m do 09:30 - 16:30).

De lesprogramma’s van ClubJoy in het kort: 

  • ClubJoy Core® is een efficiënte workout voor je Core. In 30 minuten train je 3 ‘hoofd’ spiergroepen met 3-voudig resultaat. Je brengt je lichaam mooi in shape, bevordert je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid.

  • ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn conditie. Het is een van onze populairste programma's. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de training.

  • ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, spierversteviging en je mentale en fysieke fitheid.

  • ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht. 

  • ClubJoy Yoga® is een training waarin je werkt aan de balans tussen lichaam en geest. Fitheid is meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De basis van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen.