ClubJoy Convention

Banner website ClubJoy Knowledge Convention 23 november 405

Beste collega,

Via deze weg nodigen wij je van harte uit om met het gehele team deel te nemen aan de ClubJoy Knowledge Convention op zaterdag 23 november op de prachtige locatie van de Black and White Sportsclub te Breda.

Deze ClubJoy Convention staat in het teken van kennisoverdracht en verdieping. Dit bereiken we enerzijds door tijdens de masterclasses te werken met kleinere groepen, waardoor er meer individuele aandacht is. Tevens bieden we verdieping aan rondom het kwartaalthema: plyometrie. Onze eigen mastertrainer - Mindy Thoolen - beschikt over een enorme lading kennis over diverse trainingsvormen. Deze kennis deelt zij graag met jou tijdens een interactieve clinic over plyometrie.

Kortom: voor €24,95 (exclusief BTW en per persoon) word je als ClubJoy instructor weer helemaal bijgespijkerd en kun je tijdens de dag genieten van een heerlijke lunch. Wacht niet te lang met inschrijven. Een vroege aanmelding biedt meer garantie op jouw gewenste lesdeelname.

 

Maak er een TEAMdag van! Samen voor Succes!

 

trainer 270 2

 

 

Onze trainers staan iedere instructor graag en met veel plezier te woord. Ga na de work-out dan ook naar de trainer toe en stel vragen. Wij zijn er om jullie team te laten groeien en om te luisteren naar jullie vragen of opmerkingen!

Het kwartaalpakket (met de muziek-cd en de lanceringsposters) ontvang je in de week van 18 november 2019 op jouw sportclub. Op het evenement zelf wordt niets uitgereikt. De choreografie wordt tevens in de week van 18 november 2019 beschikbaar gesteld. Vanaf deze datum kun je de choreografie met jouw eigen inlogcode downloaden via de member area van deze website.

 

lunch web2

 

 

  

programma 405 v2

 

 

Inschrijfprocedure website ClubJoy Knowledge Convention 23 november 405

   button inschrijven convention