Vijftien jaar ClubJoy: groot feest en lancering FitSnacks.TV

Op vrijdag 16 november vierde ClubJoy haar 15-jarig bestaan tijdens het management event in Kalkar. Het park Wunderland was decor van dit memorabele event. Genodigden werden van A tot Z in de watten gelegd met een volledig verzorgd dagprogramma en avondfeest met optreden van Jeroen van der Boom. Dit alles voor nagenoeg 400 gasten! Een indrukwekkende opkomst én een indrukwekkend event, waar nog lang over gesproken zal worden in de fitnessbranche.

Inspirerende en soms ontroerende lezingen

Het dagprogramma omvatte lezingen van bekende sprekers zoals Hans Muench, Koen Wouters, Annemarie van Gaal, Bibian Mentel en Ronnie Overgoor. De boodschappen waren divers, maar allemaal even inspirerend.

 Bibian

Waar velen een blik op de toekomst wierpen en aanspoorden tot creativiteit, was de boodschap van Bibian Mentel één die de volledige zaal in ontroering bracht. Bibian Mentel, een sportvrouw in hart en nieren, die na zoveel tegenslagen nog steeds over zoveel positiviteit beschikt, raakte eenieder recht in het hart. Een minuten-durende staande ovatie was het resultaat van haar aangrijpende verhaal over haar leven en haar aanhoudende strijd tegen de slopende ziekte kanker. Na afloop van haar lezing kregen gasten de kans om haar boek Leef! aan te schaffen, uiteraard voorzien van een handtekening van Bibian. Velen kochten haar boek en spraken hun bewondering uit voor het prachtige karakter van deze bijzondere vrouw. Bibian Mentel zit voor altijd in de harten van fitness minnend Nederland.  

Spreker Ronnie Overgoor had de eer om het dagprogramma af te sluiten en dat deed hij op geheel eigen wijze en met een onevenaarbare dosis energie. Daar waar tijdens de lezing van Bibian Mentel tranen van ontroering te zien waren op de gezichten van aanwezigen, stroomden tijdens de lezing van Ronnie Overgoor vooral tranen van het lachen. Hoewel Ronnie Overgoor garant staat voor veel humor, had hij daarnaast ook zeker een heldere boodschap: technologie zorgt nu eenmaal voor verandering. Steek je kop niet in het zand, zorg ervoor dat je meegaat met de tijd en durf creatief te zijn!

Ronnie Overgoor2

Lancering FitSnacks.TV één groot succes

Naast de viering van het 15-jarig bestaan van ClubJoy, was het een bijzondere dag om nog een andere reden. Een volledig nieuw concept: FitSnacks.TV, werd voor het eerst getoond aan de fitnessbranche. Het revolutionaire product zal vanaf 1 januari 2019 live gaan!  

We herkennen het vast allemaal. De 9-tot-5 mentaliteit verdwijnt, we zijn allemaal 24/7 “on the job”. Naast werk hebben we een gezinsleven en het liefst ook nog een sociaal leven. Een bezoek aan de sportschool op gezette tijden schiet er dan weleens bij in, maar anderzijds willen toch ook werken aan een gezonde levensstijl. Hoe lossen we dat op?

Met FitSnacks.TV hebben leden van een aangesloten sportschool 24/7 toegang tot een online en on demand videoplatform dat een groot arsenaal aan korte work-outs biedt. Met andere woorden: korte “fitness snacks” die je thuis of op het werk kan volgen. Wil je naast het volgen van een live groepsles in de sportschool méér, maar is de tijd te krap? Dan biedt FitSnacks.TV jou de mogelijkheid om toch een fitness work-out te volgen wanneer het wel uitkomt. Anders dan andere soortgelijke diensten en producten: FitSnacks.TV blijft de sporter juist motiveren om de sportschool te bezoeken. Het platform is in essentie dan ook ontwikkeld om de marktpositie van de fitnessondernemer te versterken.

Hoe dit product werd ontvangen? FitSnacks.TV kwam met een spetterend openingsaanbod. Alle verwachtingen rondom de respons werden daarbij drievoudig overtroffen. Een heldere conclusie: de Nederlandse fitnessbranche omarmt FitSnacks.TV!

Afterparty met optreden van Jeroen van der Boom

De dag werd feestelijk afgesloten met een afterparty, waarbij niemand minder dan Jeroen van der Boom het publiek mocht opzwepen. En dat deed hij! Het publiek zong uit volle borst mee op het repertoire dat Jeroen ten gehore bracht en de handen zwaaiden van links naar rechts. De toon was gezet en vaste ClubJoy DJ Ton de Kruyf, had de eer om het feest compleet maken. Het resultaat was een ongekend feest, waarbij de voetjes tot in de late uurtjes van de vloer gingen. ClubJoy blikt terug op een fantastisch en boven verwachting succesvol event, waar nog lang over gesproken zal worden!

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over FitSnacks.TV? Neem dan contact op met FitSnacks.TV via www.fitsnacks.tv of via het telefoonnummer 010-7602300  (bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 16:30 uur).