Specialisatiedag

                                         Banner specialisatiedag CJ 2017
convention button inschrijven

Waarom de Specialisatiedag?

De combinatie van onze muziek en onze choreo is slechts een percentage van het succes van jouw workout. De rest van het succes is afhankelijk van jouw competenties!

Jezelf bijscholen = jezelf gemotiveerd houden

Betere competenties = vollere lessen

 

Locatie:

Black & White Sportsclub, Takkebijsters 2 te Breda

Tijd:

11:15 - 16:00 uur

Prijs:

49 euro per deelnemer (ex btw)

Wat kun je verwachten?

  • Uiteraard de Masterclass van de nieuwste lesuitgave
  • Twee inspirerende lezingen
  • Een uitgebreide techniektraining
  • Een deelnamecertificaat en een verzorgde lunch

 

De Specialisatiedag is er voor de programma’s:

ClubJoy Power, -Cycle, -Fit & Shape en -Step

   

Lezing: Ontwikkeling naar Meesterschap
Ivar Roos

De Specialisatiedag staat volledig in het teken van het ontwikkelen van jezelf, ofwel meesterschap. Maar wat is dat nou eigenlijk? Meesterschap zou je eenvoudigweg kunnen definiëren als een zeer goede beheersing van het vak. Tijdens deze lezing maken wij de vertaling naar meesterschap binnen het vakgebied van de groepsfitness docent. Welke bouwstenen maken jou de perfecte docent en hoe ontwikkel je die bouwstenen nou eigenlijk? Sta jij open voor het proces om beter te worden in alle vijf de bouwstenen van het lesgeven? Dansen als Michael Jackson, techniekbeheersing als Bruce Lee en performen als Jim Carey. Een utopie, maar onze mastertrainers helpen je graag om een stap verder te komen in de richting van meesterschap.

 

 

Lezing: in 5 stappen naar vollere lessen
Marije de Vries

Lesgeven voor een volle zaal is het allerleukste wat er is. Nog leuker is het als je ziet dat deelnemers speciaal voor jouw les komen. Elke week een volle zaal is het grootste compliment voor een instructeur. Maar wat als je op een minder populair tijdstip lesgeeft, of jij net een nieuw uur gestart bent? En wat doe je als je merkt dat deelnemers stoppen, of liever bij een collega sporten? Word je dan onzeker, omdat jouw collega wel die volle zaal trekt? Allemaal vragen die uit de praktijk gegrepen zijn. In deze workshop leer je meer over het opstarten van een nieuw succesvol lesuur, het creëren van een volle zaal en krijg je de beste tips om succesvol te worden én te blijven.