Events

 

ClubJoy Experience Convention (1x per jaar, november)

Tijdens de ClubJoy Experience Convention presenteren onze mastertrainers de nieuwste lesuitgaven in een mooie entourage en op grote podia. Ook kunt u met uw managentteam verschillende lezingen bijwonen. Belangrijke doelstellingen van de ClubJoy Experience Convention zijn:
    • Het creëren van een beleving die bijdraagt aan het enthousiasme van de instructors.
    • Het creëren van een sportief dagje uit met collega’s en met andere ClubJoy instructors.
    • Inspiratie opdoen, voor de instructors, op het gebied van presentatie skills.
    • Inspiratie opdoen, voor het managementteam, op het gebied van groepsfitnessmanagement.

 

ClubJoy Knowledge Convention (3x per jaar, maart - juni - september)

We organiseren drie keer per jaar de ClubJoy Knowledge Convention. Deze events vinden plaats in maart, juni en september. U ontvangt van ons hiervoor een uitnodiging per mail en per post. Daarbij kunt u de deelnemers uit uw team online opgeven. De ClubJoy Knowledge Conventions worden georganiseerd om u en uw teamleden goed up to date te houden. Daarbij zijn de conventions bedoeld om alle teamleden te inspireren om zich verder te ontwikkelen en om beter te worden. 

 

ClubJoy instructors hebben de mogelijkheid, per ClubJoy programma, 3x per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold. Wij adviseren dringend om de 3 momenten bij te wonen. Wij stellen dat een sportclub, in de rol van werkgever, deelname aan de 3 dagen tot een arbeidsvoorwaarde bestempelt. Een convention geeft een inspiratie boost en bovendien geeft het een instructor extra inhoudelijke kennis ten aanzien van lesgeef skills, technieken en nieuwe ontwikkelingen van trainingsmethodieken. Kortom… de ‘basis’ om uw team optimaal te laten functioneren en het maximale uit onze programma’s te halen.

 

Jaarplanning 2021

 

Zaterdag 9 januari 2021

ClubJoy Online Convention
F#ck 2020, welcome 2021

 

Zaterdag 6 maart 2021

ClubJoy Knowledge Convention

 

Zaterdag 5  juni 2021

ClubJoy Knowledge Convention

 

Zaterdag 11 of zondag 12 september 2021

ClubJoy Knowledge Convention

 

Zaterdag 27 of zondag 28 november 2021

ClubJoy Experience Convention