Events

 

 ClubJoy Experience (1x per jaar, maart)

Tijdens de ClubJoy Experience presenteren onze mastertrainers de nieuwste lesuitgaven in een mooie entourage en op grote podium. Ook kunt u met uw managentteam verschillende lezingen bijwonen. Belangrijke doelstellingen van de ClubJoy Convention zijn:
    • het creëren van een beleving die bijdraagt aan het enthousiasme van de instructors.
    • het creëren van een sportief dagje uit met collega’s en met andere ClubJoy instructors.
    • inspiratie opdoen, voor de instructors, op het gebied van presentatie skills.
    • inspiratie opdoen, voor het managementteam, op het gebied van groepsfitnessmanagement.

 

ClubJoy Convention (3x per jaar, juni - september - november)

We organiseren drie keer per jaar de ClubJoy Convention. Deze events vinden plaats in juni op zaterdag, september op zondag en november op zaterdag. U ontvangt van ons hiervoor een uitnodiging per mail en per post. Daarbij kunt u de deelnemers uit uw team online opgeven. De ClubJoy Conventions worden georganiseerd om u en uw teamleden goed up to date te houden. Daarbij zijn de kwartaaldagen bedoeld om alle teamleden te inspireren om zich verder te ontwikkelen en om beter te worden. 

 

ClubJoy instructors hebben de mogelijkheid, per ClubJoy programma, 4x per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold. Wij adviseren dringend om de 3 momenten bij te wonen. Wij stellen dat een sportclub, in de rol van werkgever, deelname aan de 3 dagen tot een arbeidsvoorwaarde bestempelt. Een convention geeft een inspiratie boost en een specialisatiedag geeft een instructor extra inhoudelijke kennis ten aanzien van lesgeef skills, technieken en nieuwe ontwikkelingen van trainingsmethodieken. Kortom… de ‘basis’ om uw team optimaal te laten functioneren en het maximale uit onze programma’s te halen.

 

Jaarplanning 2019

 

zondag 10 maart 2019

ClubJoy Experience te Utrecht

Zaterdag 18 mei 2019

GF-Supportdag HQ Bilthoven

Zaterdag 15 juni 2019

ClubJoy Convention

Zondag 8 september 2019

ClubJoy Convention

Zaterdag 19 oktober 2019

GF-Supportdag HQ Bilthoven

Zaterdag 23 november 2019

ClubJoy Convention