Events

 

ClubJoy Experience Convention (1x per jaar, november)

Tijdens de ClubJoy Experience presenteren onze mastertrainers de nieuwste lesuitgaven in een mooie entourage en op grote podium. Ook kunt u met uw managentteam verschillende lezingen bijwonen. Belangrijke doelstellingen van de ClubJoy Convention zijn:
    • het creëren van een beleving die bijdraagt aan het enthousiasme van de instructors.
    • het creëren van een sportief dagje uit met collega’s en met andere ClubJoy instructors.
    • inspiratie opdoen, voor de instructors, op het gebied van presentatie skills.
    • inspiratie opdoen, voor het managementteam, op het gebied van groepsfitnessmanagement.

 

ClubJoy Knowledge Convention (2x per jaar, maart - september)

We organiseren twee keer per jaar de ClubJoy Convention. Deze events vinden plaats in maart op zaterdag en in september op zondag. U ontvangt van ons hiervoor een uitnodiging per mail en per post. Daarbij kunt u de deelnemers uit uw team online opgeven. De ClubJoy Conventions worden georganiseerd om u en uw teamleden goed up to date te houden. Daarbij zijn de conventions bedoeld om alle teamleden te inspireren om zich verder te ontwikkelen en om beter te worden. 

 

ClubJoy instructors hebben de mogelijkheid, per ClubJoy programma, 3x per jaar te worden geïnspireerd en bijgeschoold. Wij adviseren dringend om de 3 momenten bij te wonen. Wij stellen dat een sportclub, in de rol van werkgever, deelname aan de 3 dagen tot een arbeidsvoorwaarde bestempelt. Een convention geeft een inspiratie boost en bovendien geeft het een instructor extra inhoudelijke kennis ten aanzien van lesgeef skills, technieken en nieuwe ontwikkelingen van trainingsmethodieken. Kortom… de ‘basis’ om uw team optimaal te laten functioneren en het maximale uit onze programma’s te halen.

 

Jaarplanning 2020

 

Zondag 20 september 2020

ClubJoy Knowledge Convention 

 

Zondag 22 november 2020

ClubJoy Experience Convention